Izvor: Pančevac-online.com, 30.Nov.2022, 12:39

MLADI, PAŽNJA! TAČNO U PONOĆ POČINJE PRIJAVA ZA 5.000 DINARA Mali: Ovo su dobre mere kojima se podržavaju mladi ljudi, koji su budućnost naše zemlje

Ministar finansija Siniša Mali podsetio je da večeras, tačno u ponoć, počinje prijava mladih od 16 do 29 godina za jednokratnu novčanu pomoć od 5.000 dinara. On je istakao da su ovo dobre mere kojima se podržavaju mladi ljudi, koji su budućnost naše zemlje. – Prijava se vrši preko portala Uprave za trezor idp.trezor.gov.rs, i […] The post MLADI, PAŽNJA! TAČNO U PONOĆ POČINJE PRIJAVA ZA 5.000 DINARA Mali: Ovo su dobre mere kojima se podržavaju mladi ljudi, koji su budućnost naše zemlje appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.