Izvor: KraljevoPress.com, 28.Okt.2011, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MK Group za decu SOS Dečijeg sela iz Kraljeva


Miodrag Kostić, bio je jedan od 160 učesnika humanitarne radionice "Sagradimo most" za decu SOS Dečijeg sela iz Kraljeva, u organizaciji kompanije MK Group i međunarodne revizorske kuće "Ernst & Young" na Kopaoniku. Kroz igru i druženje 50 dece, uzrasta od 12 do 14 godina, zajedno sa zaposlenima ove dve kompanije, sagradili su maketu mosta kompanije Eagle’s Flight.


- Nema sumnje da je ulaganje u dobrobit budućih generacija najmudrija investicija za >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << koju se možete odlučiti. To smo još jednom danas pokazali svi zajedno gradeći maketu mosta, koja je poslužilla kao simbol saradnje i poverenja između omladine, najvrednijeg potencijala svakog društva, i privrednika, najvažnijih pokretača uspešnog ekonomskog razvoja svake zemlje - istakao je Miodrag Kostić, predsednik MK Group.


MK Group se istrajno angažuje u različitim donatorskim i sponzorskim aktivnostima, a investicije su najčešće i najznačajnije u oblasti obrazovnanja i zdravstva. Više od 500 hiljada evra se na godišnjem nivou izdvaja za ulaganja u osnovne i srednje škole u Srbiji, brojna studentska udruženja i humanitarne organizacije, bolnice i domove zdravlja, kao i domove za decu i omladinu sa smetnjama razvoju.

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.