Izvor: Pančevac-online.com, 15.Maj.2023, 09:39

MISTERIJA NA PUTU PARAĆIN-GLAVAČICA! Vatrogasci ugasili požar u kontejneru za smeštaj radnika, svi radnici živi, a na zgarištu pronađen leš nepoznatog muškarca?!

PARAĆIN – U kontejneru za smeštaj radnika, sinoć u 23.20 časova, izbio je požar koji su vatrogasci brzo zauzdali i ugasili. Kontejner se nalazio na putu Paraćin – Glavačica a pošto su vatorgasci ugasili požar na zgarištu je pronađen leš nepoznatog muškarca?! Njegov identitet i uzrok smrti utvrdiće obdukcija. Među prvim informacijama, povređenih i poginulih […] The post MISTERIJA NA PUTU PARAĆIN-GLAVAČICA! Vatrogasci ugasili požar u kontejneru za smeštaj radnika, svi radnici živi, a na zgarištu pronađen leš nepoznatog muškarca?! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.