Izvor: Pančevac-online.com, 28.Apr.2023, 09:34

MIŠČEVIĆ I PEROVIĆ SUTRA UJUTRO KREĆU IZ STARČEVA: Za našu decu 11 dana pešice do Ostroga #zanašudecu #putkaSvecu

Dugogodišnji prijatelji Nenad Miščević i Radovan Perović krenuće u subotu u 6 sati ujutro na hodočašće od Pančeva do manastira Ostrog. Na put će krenuti iz Hrama Svetog Pantelejmona u Starčevu. U Ostrog bi trebalo da stignu 9. maja. Put je 445 kilometara trajaće 11 dana , krenućemo od pravoslavne crkve, preko Mladenovca, Rudnika, Čačka, […] The post MIŠČEVIĆ I PEROVIĆ SUTRA UJUTRO KREĆU IZ STARČEVA: Za našu decu 11 dana pešice do Ostroga #zanašudecu #putkaSvecu appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Humanitarno hodočašće za Opštu bolnicu u Pančevu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Apr.2023

PANČEVO – Prijatelji Nenad Miščević i Radovan Perović krenuće u subotu, 29. aprila na hodočašće od Pančeva do manastira Ostrog, na put dug 445 kilometara. Snagom uloženom u svaki korak na tom putovanju žele da skrenu pažnju na svu decu, ali i ljubav, vaspitanje i pažnju koja im je potrebna....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.