Izvor: Pančevac-online.com, 06.Feb.2023, 22:01

MINISTAR VUČEVIĆ O NAPADIMA NA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Vidi se ko je borac na prvoj liniji odbrane, a ko foteljaš

Ministar odbrane Miloš Vučević osvrnuo se na napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i istakao da poraz nije opcija za predsednika. On je na svom instagram nalogu napisao: – „Na muci se poznaju junaci“, govorili su naši stari i upravo se ovih dana, a posebno posle skupštinske sednice o KiM i sramotnog napada na predsednika […] The post MINISTAR VUČEVIĆ O NAPADIMA NA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Vidi se ko je borac na prvoj liniji odbrane, a ko foteljaš appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"VIDI SE KO JE BORAC NA PRVOJ LINIJI ODBRANE, A KO FOTELJAŠ" Vučević o sramotnim napadima na Vučića: Poraz nije opcija za predsednika! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023

Istakao je da se vidi ko je borac i na prvoj liniji odbrane, a ko "foteljaš" i da je jedinstvo neophodno...Ministar odbrane Miloš Vučević, osvrnuvši se na napade na predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, istakao je da poraz nije opcija za predsednika...- "Na muci se poznaju junaci", govorili su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.