Izvor: Pančevac-online.com, 30.Nov.2022, 14:23

MANIJAK UDARA I VIČE NA DEVOJKU KOD BEOGRAĐANKE! Prebio još dve žene?! Pogledajte kako je udara dok leži na ulici! (VIDEO)

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se uznemirujući snimak sa beogradskih ulica. Naime, na njemu se vidi kako stariji muškarac udara i viče na mlađu žensku osobu koja leži iza autobuskog stajališa kod Beograđanke. Kako se navodi u opisu snimka na Instagam stranici „Serbia live beograd rezerva“, radi se navodno o muškarcu koji prepada i fizički ugrožava […] The post MANIJAK UDARA I VIČE NA DEVOJKU KOD BEOGRAĐANKE! Prebio još dve žene?! Pogledajte kako je udara dok leži na ulici! (VIDEO) appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

LUKU BOJOVIĆA DEPORTUJU ZA SRBIJU Šefa srpskog podzemlja policija uvela u avion (VIDEO)

Izvor: Blic, 30.Nov.2022

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se navodno vidi kako muškarci ulaze u avion, među kojima je, kako se sumnja, Luka Bojović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.