Izvor: Blic, 30.Nov.2022, 12:27

POMAHNITALI MUŠKARAC IDE ULICOM I UDARA ŽENE Jezivo nasilje u centru Beograda usred bela dana: Oborio ženu, stoji nad njom i iživljava se! (VIDEO)

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se uznemirujući snimak sa beogradskih ulica. Naime, na njemu se vidi kako stariji muškarac udara i viče na mlađu žensku osobu koja leži iza autobuskog stajališa kod Beograđanke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jezivo nasilje u centru Beograda: Muškarac ide ulicom i udara žene - oborio žrtvu na pod i iživljava se nad njom (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 30.Nov.2022

Za sada nije poznat stepen povreda nesrećne žene, niti da li je muškarac legitimisan

Nastavak na 24sedam.rs...

Manijak usred centra Beograda napada i udara žene po ulici (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 30.Nov.2022

Brutalno nasilje na ulicama srpskih gradova postalo je svakodnevna pojava, a na meti siledžija su najčešće osobe koje nisu u stanju da se odbrane i pruže fizički otpor.. Na društvenim mrežama je osvanuo zasrašujuć snimak iz centra srpske prestonice, u blizini Beograđanke, koji je nastao usred...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.