Izvor: Pančevac-online.com, 09.Nov.2023, 11:42

MAKEDONCI U SRBIJI NERASKIDIVI DEO DRUŠTVA Državni sekreter Rejhan Kurtović: Ponosan sam na činjenicu da imam puno prijatelja Makedonaca i da godinama negujemo naša prijateljstva!

Državni sekretar za nacionalne manjine u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog je deo Vlade Republike Srbije zadužen za nacionalne manjine – nacionalne zajednice. PANČEVAC: Pre skoro godinu dana izabrani ste za državnog sekretara za nacionalne manjine u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog. Kako ocenjujete rad Ministarstva u […] The post MAKEDONCI U SRBIJI NERASKIDIVI DEO DRUŠTVA Državni sekreter Rejhan Kurtović: Ponosan sam na činjenicu da imam puno prijatelja Makedonaca i da godinama negujemo naša prijateljstva! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.