Izvor: Pančevac-online.com, 29.Jul.2023, 21:28

LETNJI PROGRAM: Bend „Soul matrix“ 3. avgusta na platou KC Pančevo

Veče jazz i acid jazz i rok muzike prirediće bend „Soul matrix“ u četvrtak, 3. avgusta od 21 sat na platou Kulturnog centra Pančevo. Ovaj koncert biće organizovan u okviru Letnjeg programa Kulturnog centra Pančevo. Ulaz je slobodan. (Pančevac) DESETI „PORODIČNI DANI“ U OMOLJICI: Pripremljen bogat sportski program, od trke u džakovima do turnira u […] The post LETNJI PROGRAM: Bend „Soul matrix“ 3. avgusta na platou KC Pančevo appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

KULTURNO LETO U PANČEVU: EKV tribute bend „Krug“ uspeo da oživi  sećanja na EKV

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Jul.2023, 10:59

U okviru Kulturnog leta u Pančevu, na platou ispred Narodnog muzeja, nastupio je EKV tribute bend „Krug“. Publika je bila u prilici da uživa u hitovima legendarne grupe Ekatarina velika. EKV tribute bend „Krug“  uspeo je da oživi  sećanja na EKV i priredi sjajnu atmosferu. „Krug“ je...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.