Izvor: Pančevac-online.com, 30.Jul.2023, 10:59

KULTURNO LETO U PANČEVU: EKV tribute bend „Krug“ uspeo da oživi  sećanja na EKV

U okviru Kulturnog leta u Pančevu, na platou ispred Narodnog muzeja, nastupio je EKV tribute bend „Krug“. Publika je bila u prilici da uživa u hitovima legendarne grupe Ekatarina velika. EKV tribute bend „Krug“  uspeo je da oživi  sećanja na EKV i priredi sjajnu atmosferu. „Krug“ je nastao u proleće 2006. godine. Osnovan je kao […] The post KULTURNO LETO U PANČEVU: EKV tribute bend „Krug“ uspeo da oživi  sećanja na EKV appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Koncert EKV tribute benda „Krug“ na platou ispred Muzeja u Pančevu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Jul.2023

PANČEVO – EKV tribute bend „Krug“ iz Beograda nastupio je sinoć na platou ispred Narodnog muzeja Pančevo u okviru Kulturnog leta u Pančevu. „Publika je imala priliku da čuje hitove legendarne grupe Ekatarine Velike čime smo oživeli sećanja na EKV ali i nekim novim klincima dali mogućnost...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.