Izvor: KraljevoPress.com, 16.Mar.2012, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevski kamp u znaku Atlante

NFL igrač Majkl Palmer iz Atlanta Falkonsa boraviće 10 dana u Srbiji i to u Kraljevu. Naime, klub američkog fudbala Kraljevo Royal Crowns ovog proleća organizuje dva trening kampa za igrače i ujedno dve klinike za trenere, na kojima će pored Palmera učestvovati i pet Američkih trenera. Kraljevske Krune organizuju RC kampove/klinike u želji da doprinesu razvoju američkog fudbala u Srbiji i regionu. Nesumnjivo ovo će biti jedna od najboljih trening kampova i trenerskih klinika američkog fudbala koje su organizovane do sad u Srbiji i na Balkanu.
Grupa američkih stručnjaka će u Kraljevu boraviti 10 dana, od čega će 4 dana raditi sa timom Kraljevskih Kruna, a šest sa svim ostalim učesnicima kampova i klinika. Predavači RC Fudbal Kampa i Klinike dolaze iz Džordžije, iz sledećih timova i organizacija: Parkview High School Football Panthers Team, Longvile High School Football Red Devils Team, Camden County High School Fotball Wild Cats Team, Collegiate Licensing Company, Atlanta Falcons - NFL Team. Forma ovih sportskih edukacija je kombinacija treninga kampa za igrače i trenrske klinike, kako bi polaznici treneri sa svojim igračima imali zajedničku interakciju sa predavačima, te tako stečena znanja zajedno preneli u svoje timove.
 

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.