Izvor: KraljevoPress.com, 13.Sep.2011, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Digital Arts & Graphics štampa – otisak za budućnost!


Osnovna delatnost firme DAG - Digital Arts & Graphics iz Kraljeva je štampa na materijalima koji u sastavu imaju najmanje 70% pamuka, na najsavremenijoj mašini za DTG štampu u Srbiji, koja koristi boje na bazi vode, neškodljive za životnu sredinu.


DTG štampa je proces koji podrazumeva štampanje direktno na materijalima, pri čemu boja u potpunosti prodire u materijal, postaje njegov sastavni deo i nikada ne bledi, a kao proizvod se dobija veran, živopisan i trajan otisak.


Nakon štampe, materijal se može peglati preko otiska. Ukoliko se otisak štampa na pamučnim majicama, usled ovakvog kvaliteta štampe velike aplikacije ne ometaju normalno funkcionisanje kože kao što se to dešava kod štampanja preslikača ili nekih drugih vrsta štampe.


DTG štampa je štampa vrhunskog kvaliteta, ne ispira se i ne postaje iskrzana pranjem, a namenjena je kako kupcima individualnih proizvoda, tako i klijentima kojima je potrebno štampanje većih količina.


Na majicama može da se odštampa skoro sve što pomislite! Koristimo majice najboljeg kvaliteta renomiranih svetskih proizvođača Gildan i Fruit of the Loom. Majice sa našim ili vašim dizajnom mogu da se poruče na DAG Web Shop sajtu www.dag.rs, uz isporuku u roku od 48h.
 

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.