Kraljevčanka na takmičenju Dr.Oetker

Izvor: KraljevoPress.com, 10.Jun.2011, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevčanka na takmičenju Dr.Oetker

Marina Milojčević iz Kraljeva, koja je svoj novi dom pre četrnaest godina sagradila 30-ak kilometara od glavnog grada Kraljevine Švedske - Stokholma, jedina je Srpkinja koja na takmičenju slatke kuće „Dr. Oetker“ , sa tradicijom dugom115 godina, brani boje naše zastave.

- Torte sam počela da izrađujem pre godinu i nešto dana, na nagovor moje prijateljice, takođe Kraljevčanke, Mirjane Minje Bogdanovski, i za kratko vreme moja kuća „Mari Milo Cake Design“ napravila >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << je, bar kada su slatkiši u pitanju, pravi bum u zemlji vikinga.

Na takmičenju za najbolje slatke kreacije, koje traje do 15. juna ove godine, Marinini radovi nalaze se u čak četiri kategorije. Kraljevčani koji su imali prilike da vide ove slatkiše, tvrde da je Kraljevčanka napravila najbolju i najlepšu tortu u istoriji ove skandinavske zemlje - sa plavo - žutom zastavom.
 
Posetioci portala KRALJEVOPRESS koji žele da podrže našu Kraljevčanku i glasaju za nju, mogu to učiniti uz pomoć ovog linka, gde je sve lepo objašnjeno (glasa se tako sto kliknete na GILLA ili palac na gore):

http://marimilocakedesign.se/svedski-recepti/najpopularnije-i-najukusnije-pecivo-svedski-original-recept/
U znak zahvalnosti za podršku, naša sugrađanka iz Švedske podeliće četiri nagrade glasačima, posetiocima njenog Internet bloga.

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.