Kovinski prosvetari obeležili osam godina rada Društva učitelja

Izvor: KovinEkspres.rs, 12.Dec.2014, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovinski prosvetari obeležili osam godina rada Društva učitelja

Svečanom skupštinom i stručnim skupom kovinsko Društvo učitelja obeležilo je 11. decembra osam godina uspešnog rada.

Skromno počevši na inicijativu učiteljica Mirjane Banović i Maje Petrović, uz podršku 14 učitelja iz 6 škola sa teritorije opštine Kovin, danas Drustvo broji oko 70 članova iz svih osnovnih škola, doprinoseći upornošću i entuzijazmom borbi za kvalitenije školovanje naše dece, finansirajući se isključivo od članarine učitelja i velikim volonterskim >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << radom.

Skupština je usvojila izveštaj o radu u protekloj godini i plan za narednu, uz zaključak da je ovako predani rad jedan od razloga što se broj članova u ovoj godini povećao.

Potom je usledio stručni skup o sve prisutnijem onlajn stručnom usavršavanju, seminarima i vebinarima, koji je vodio Dejan Kreculj, dugogodišnji nastavnik informatike „Zmajeve“ škole, od osnivanja aktivni član Društva i poznavalac i promoter elektronskog učenja kod nas.

Dejan Kreculj

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.