Izvor: KraljevoPress.com, 30.Nov.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kormilo na 49. Sajmu nameštaja u Beogradu


Na 49. Sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, održanom u Beogradu, Udruženje brodomodelara "Kormilo" iz Kraljeva predstavilo je na svom štandu od 15 metara kvadratnih 18 maketa brodova među kojima i maketu broda sa reke Misisipi.
- Reč je o čuvenom brodu "Misisipi" koji je dugacak 1.6 metara koji na sebi ima ugrađenih 70 led sijalica i parni točak koji se okreće, zatim izložili smo i školski brod “Jadran” koji je najverodostojnija maketa na našim prostorima, >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << kao i filigramski rad makete “La Courone”, a potom i Kolumbove “Santa Marija”, “Pinta” i “Ninja”, kažu za “Kraljvopress” Marko i Miloš Radičević iz Kraljeva.



Prema njihovim rečima, za sedam dana izlaganja podeljeno je više hiljada propagandnog materijala, bilo je dosta pohvala znatiželjnika na njihov rad, ali oduševljenje posetilaca posebno izazivaju replike brodova na jednom mestu, jer ih vraćaju u neka davno prošla, a srećna i bezbrižna vremena.


- Na jedan dostojan način smo prezentovali naš grad Kraljevo, koji je drugi grad u Srbiji koji ima klub brodomodelara koji su priznati kako u celoj zemlji tako i van njenih granica, dodaju predstavnici “Kormila”.

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.