Konferencija za novinare odborničkih grupa ZZŠ i DS

Izvor: Kragujevac.rs, 22.Maj.2015, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija za novinare odborničkih grupa ZZŠ i DS

Na današnjoj konferenciji za novinare odborničke grupe “Zajedno za Šumadiju“ i odborničkog kluba “Demokratske stranke“ u Skupštini grada, izražen je protest zbog najavljenog premeštanja Regionalnog centra javnog preduzeća Pošta Srbije i ukidanje Regionalnog centra Elektroprivrede Srbije koji je do sada bio u Kragujevcu.

“Na sledećoj sednici Skupštine grada predložićemo jedan zaključak koji, ako se usvoji, će biti obavezujući za gradonačelnika i za gradsku vlast >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << da koriste sva pravna i politička sredstva i ne dozvole gašenje ovih regionalnih centara u Kragujevcu“, rekao je Bojan Stojadinović, predsednik odborničke grupe “Zajedno za Šumadiju“.

U nastavku konferencije Jovana Jovanović, predsednica Odborničkog kluba DS govorila je o protestu koji će se 30. maja održati na Trgu kod krsta sa početkom od 19 časova i tom prilikom pozvala sugrađane da se pridruže i podrže najavljeni, kako je rekla Jovanovićeva, građanski protest.

Pozivam sve Kragujevčane i Kragujevčane da nam se 30. maja na Trgu kod krsta pridruže u građanskom protestu kojim ćemo pokazati da smo protiv ovakvog makijavelističkog pristupa vlasti u kome cilj opravdava sredstva. Održavanjem protesta želimo da pokažemo da se borimo protiv političkog nasilja koji se prenosi i na institucije i među građane Kragujevca i čitave Srbije - istakla je Jovanovićeva.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Povezane vesti

ZZŠ i DS: “Zaključak” za gradsku vlast

Izvor: Šumadija Press, 23.Maj.2015, 11:12

Odborničke grupe Zajedno za Šumadiju i Demokratske stranke izrazile zabrinutost zato što Kragujevac gubi status regionalnog centra i pozvale na građanski protest 30.maja...Predstavnici i odbornici dve stranke, na konferenciji za novinare u Skupštini grada, protestovali su zbog najavljenog premeštanja...

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.