Koncert grupe  Ničim izazvan  u Nišu!

Izvor: Aleksinac.net, 06.Avg.2023, 09:27

Koncert grupe Ničim izazvan u Nišu!

Poznati pop-rock sastav NIČIM IZAZVAN će posle dužeg vremena (6 godina nakon prethodnog nastupa!) održati samostalni koncert u Nišu, u subotu, 2.septembra u Event klubu Oxygen (Nikole Pašića 23), od 21h.

Ovom prilikom grupa NIČIM IZAZVAN će uživo promovisati novi album pod nazivom „Idu godine“, a na repertoaru svakako neće izostati i set najvećih hitova ovog specifičnog benda.

 “Ničim izazvan“ je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << iskrenim tekstovima koji su inspirisani ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka. Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka benda i daje im upravo tu „organsku“ notu u kompleksnoj muzičkoj zavesi, koja sa bine izlazi kroz neverovatnu količinu pozitivne energije i pruža publici nezaboravan užitak.

Od samog osnivanja 2011, sastav NIČIM IZAZVAN je napravio vrlo ozbiljnu kilometražu nastupajući na svim regionalnim prestižnim festivalima i na brojnim samostalnim koncertima, a svakako treba pomenuti i respektabilnu nagradu MTV Adria Award za najbolji live bend na prostoru Ex-Yu 2017.godine!

Ulaznice za koncert grupe NIČIM IZAZVAN u Nišu mogu se kupiti od subote, 5.avgusta po ceni od 1.200 rsd na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop – Davidova br 9 i caffe klub Saloon – Sinđelićev Trg 17.

Na dan koncerta, cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara!

Oficijalni sajt: http://www.nicimizazvan.com/ 

FB:  https://www.facebook.com/nicimizazvan

YT: http://www.youtube.com/user/bendnicimizazvan 


Idu Godine https://www.youtube.com/watch?v=gv5OdEviFnM&t=10s 

Foto: Vukašin Danilović i Ničim Izazvan promo

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

"Ničim izazvan" septembra u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Avg.2023

Pesme popularnog pop-rok sastava Ničim izazvan, posle dužeg vremena, Nišlije će moći da slušaju u subotu, 2. septembra, u klubu Oxygen. Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.200 dinara...Posle šest godina Ničim izazvan nastupa u Nišu i tom prilikom će uživo promovisati novi album...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.