Ničim izazvan septembra u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Avg.2023, 10:02

"Ničim izazvan" septembra u Nišu

Pesme popularnog pop-rok sastava Ničim izazvan, posle dužeg vremena, Nišlije će moći da slušaju u subotu, 2. septembra, u klubu Oxygen. Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.200 dinara.

Posle šest godina Ničim izazvan nastupa u Nišu i tom prilikom će uživo promovisati novi album Idu godine, a na repertoaru, kako najavljuju, neće izostati ni najveći hitovi tog benda. Autorsku muziku sa tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja svakog okružuje, ponudiće Ničim izazvan niškoj publici.

Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka. Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka benda i daje im upravo tu „organsku“ notu u kompleksnoj muzičkoj zavesi, koja sa bine izlazi kroz neverovatnu količinu pozitivne energije i pruža publici nezaboravan užitak - kažu iz benda.

Od samog osnivanja, 2011. godine, sastav je nastupao na mnogim regionalnim prestižnim festivalima i samostalim koncertima, a oni što ističu kao veliki uspeh jeste nagrada MTV Adria Award za najbolji live bend na prostoru Ex-Yu, koju su dobili 2017.godine.

Ulaznice za koncert u Nišu su u prodaji i koštaju 1.200 dinara, a mogu se kupiti u Vintage shop- u, Davidova br 9 i klubu Saloon, Sinđelićev Trg 17. Na dan koncerta, cena karte biće 1.500 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.