Kompanija Nectar donira 5 miliona dinara za nabavku testova za dijagnostiku COVID -19

Izvor: OkRadio.rs, 29.Mar.2020, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Nectar donira 5 miliona dinara za nabavku testova za dijagnostiku COVID -19

Kompanija Nectar pridružila se akciji i apelu Privredne komore Srbije i donirala 5 miliona dinara za nabavku testova za dijagnostiku virusa COVID-19 u želji da pomogne u meri u kojoj je moguće da se što pre efikasnim merama spreči dalje širenje i sačuvaju životi naših građana. - Solidarnost i zajedništvo u ovom momentu su veoma važni. Donacijom kroz našu Nije svejedno fondaciju, želimo da doprinesemo (u meri kojoj možemo) našem zdravstvenom sistemu u ovom trenutku koji je sad, kad vodimo bitku sa vremenom, presudan. Verujemo da su solidarnost i humanost najbolji mogući način za očuvanje zdravlja...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Još 8 kompanija dalo donacije za borbu protiv korone

Izvor: Kamatica.com, 30.Mar.2020, 00:02

Na poziv Privredne komore Srbije i lični poziv predsednika Marka Čadeža kompanije Kappa Star, Nelt, MK group, Moji brendovi, Alko grupa i Milšped obezbedile su novac za nabavku po deset respiratora, dok je Eliksir Prahovo samo u ovoj akciji donirala 30 miliona dinara..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.