Izvor: Pančevac-online.com, 26.Apr.2023, 09:45

KUDA ZA VIKEND Od Nika Kejva do „Snežane i sedam patuljaka”

U „Književnom kafeu” Kulturnog centra u petak u 19 sati biće predstavljena knjiga „Nik Kejv i poetika prestupa”. O legendarnoj figuri popularne kulture govoriće autor Igor Cvijanović i Alen Bešić, urednik izdanja, a moderatorka će biti Jasmina Topić. Do subote, 29. aprila, u 20 sati, u dvorani Kulturnog centra možete pogledati italijansku komediju „Suša” iz […] The post KUDA ZA VIKEND Od Nika Kejva do „Snežane i sedam patuljaka” appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Knjiga “Nik Kejv i poetika prestupa” pred Pančevcima 28. aprila

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Apr.2023

PANČEVO – U narednom izdanju Književnog kafea Kulturnog centra Pančevo u petak, 28. aprila od 19 časova u foajeu biće reči o knjizi „Nik Kejv i poetika prestupa”. Knjiga je posvećena jednom od najpoznatijih rok muzičara, kompozitora i književnika današnjice, nastaloj na osnovu doktorske...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.