Izvor: Pančevac-online.com, 08.Jun.2023, 12:48

KRITIČNO STANJE U PRIBOJU NAKON NEVREMENA: Proglašena vanredna situacija, meštani oka nisu sklopili čitavu noć! FOTO

Duga i neprospovana noć je iza meštana pribojskih sela koja u pogodjena katastrofalnim nevremenom. Iako su strahovali uspeli su nekako da odbrane svoje kuće, ali su njihovi prilazni putevi potpuno razoreni. – Nismo oka sklopili čitavu noć, plašimo se novih padavina jer to bi za nas značilo pravu katastrofu. Od puta nije ostalo ništa, ali […] The post KRITIČNO STANJE U PRIBOJU NAKON NEVREMENA: Proglašena vanredna situacija, meštani oka nisu sklopili čitavu noć! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proglašeno VANREDNO STANJE u delovima Priboja nakon nevremena: Meštani strepe od nove kiše, UNIŠTENI PUTEVI i POKRENUTA KLIZIŠTA

Izvor: Blic, 08.Jun.2023

Duga i neprospavana noć je iza meštana pribojskih sela koja u pogođena katastrofalnim nevremenom. Iako su strahovali, uspeli su nekako da odbrane svoje kuće, ali su njihovi prilazni putevi potpuno razoreni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.