Izvor: Pančevac-online.com, 31.Jul.2023, 08:58

KOLONE VOZILA NA GRANICAMA: Na Gradini putnička vozila čekaju dva sata, evo kakvo je stanje na ostalim prelazima

Zadržavanja na srpskim graničnim prelazima uglavnom su manja od sat vremena, osim na graničnom prelazu sa Bugarskom, gde se čeka 120 minuta. Putnička vozila se jutros na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje, zadržavaju dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Prema informacijama Uprave granične policije, putnička vozila na Preševu na izlazu čekaju 50, […] The post KOLONE VOZILA NA GRANICAMA: Na Gradini putnička vozila čekaju dva sata, evo kakvo je stanje na ostalim prelazima appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smena turista: Čekanje na Gradini najduže, oko dva sata

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Jul.2023

Smena turista je u toku i zadržavanja na srpskim graničnim prelazima oko sat vremena. Na graničnom prelazu "Gradinia" sa Bugarskom, se čeka najduže oko 120 minuta na izlazu iz zemlje...Na prelazu Preševo zadražavanja su oko 50 minuta.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.