Izvor: Pančevac-online.com, 26.Avg.2023, 18:35

KAŽNJEN ČAČANIN KOJI JE SA MOSTA BACIO SMEĆE U ZAPADNU MORAVU: Nakon snimka koji je obišao Srbiju odmah reagovala komunalna policija

Nakon što je Srbiju obišao snimak neverovatno bahatog ponašanja pojedinca koji je sa mosta preko Zapadne Morave u Čačku bacao smeće u reku, reagovala je komunalna policija u sastavu Gradske uprave za inspekcijski nadzor. – Ekipe su odmah izašle na teren i efikasnim operativnim radom došlo se do saznanja ko je počinilac ove radnje. Muškarac […] The post KAŽNJEN ČAČANIN KOJI JE SA MOSTA BACIO SMEĆE U ZAPADNU MORAVU: Nakon snimka koji je obišao Srbiju odmah reagovala komunalna policija appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

KESE PUNE SMEĆE BACAO U ZAPADNU MORAVU Uhapšen Čačanin nakon snimka koji je zgrozio Srbiju: Muškarac naočigled prolanika bacio OTPAD U REKU (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Avg.2023

Nakon što je Srbiju obišao snimak neverovatno bahatog ponašanja pojedinca koji je sa mosta preko Zapadne Morave u Čačku reagovala je komunalna milicija u sastavu Gradske uprave za inspekcijiski nadzor.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.