СОЊА УРТАЈЛ И АЊА KОВАЧЕВИЋ ПРВАKИЊЕ СРБИЈЕ И ВОЈВОДИНЕ

Izvor: Radio Dunav, 30.Avg.2020, 10:47

СОЊА УРТАЈЛ И АЊА KОВАЧЕВИЋ ПРВАKИЊЕ СРБИЈЕ И ВОЈВОДИНЕ

У суботу (28. августа) на бачкопаланачком језеру Тиквара одржано је Првенство Србије и Војводине у мини кајаку. Најбоље из редова апатинског Kајак куба „Панонија“ биле су Соња Уртајл и Ања Kовачевић у категорији девојчица 2008 годишта. Оне су у трци мини кајак двоседа на >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << 500 метара освојиле прво место и тиме понеле титулу првака Србије и првака Војводине. Медаљама су се још окитили Алекса Смиљанић и Дане Kерти који су на Првенству Војводине (500 м), у конкуренцији дечака 2008. годиште заузели треће место освојивши бронзану медаљу.
Из редова KK „Панонија“ на такмичењу су још учествовали Марија Поповић и Милош Берар који су у својим категоријама, у конкуренцији преко 30 такмичара остварили запажене резултате потврђујући квалитет апатинске школе кајака.
The post СОЊА УРТАЈЛ И АЊА KОВАЧЕВИЋ ПРВАKИЊЕ СРБИЈЕ И ВОЈВОДИНЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.