Izvor: Pančevac-online.com, 16.Jul.2023, 09:38

JP PUTEVI SRBIJE: Na graničnim prelazima zadržavanja od 40 minuta do TRI SATA

Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 200 minuta, saopštilo je JP „Putevi Srbije“. Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila i autobuse je 40 minuta. Na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila i autobuse […] The post JP PUTEVI SRBIJE: Na graničnim prelazima zadržavanja od 40 minuta do TRI SATA appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kilometarske kolone na Gradini, čeka se najmanje tri sata - obezbedite vodu i hranu

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Jul.2023

Prema poslednjim informacijama od 14 časova Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na našim graničnim prelazima na izlaz iz Srbije čeka se oko 210 minuta. Dotani problem su radovi na bugarskoj carini...1. Izlaz iz Srbije oko 210 minuta...2. Ulaz u Srbiju oko 20 minuta...Podsećamo...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.