Izvor: Kragujevac.rs, 10.Jun.2016, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabran gradonačelnik i članovi Gradskog veća grada Kragujevca

Funkciju gradonačelnika Kragujevca u naredne četiri godine obavljaće Radomir Nikolić. Nikolić je izabran tajnim glasanjem većinom glasova odbornika novog saziva gradskog parlamenta, na sednici po hitnom postupku, koja je sazvana na zahtev Odborničke grupe Srpske napredne stranke.

Na sednici po hitnom postupku, a na predlog gradonačelnika izabran je i njegov zamenik a tu funkciju obavljaće Ivica Momčilović, strukovni inženjer industrijskog inženjerstva iz Kragujevca. Na predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << gradonačelnik Kragujevca izabran je nov sastav članova Gradskog veća za 11 resora, koje će u naredne četiri godini činiti: za imovinu i finansije Igor Mitrović, za investicije i upravljanje projektima Minja Obradović, za poljoprivredu i ruralni razvoj Damjan Srejić, za zdravstvenu i socijalnu zaštitu dr Gordana Damnjanović, za komunalne delatnosti, ravnomerni i održivi razvoj Vladimir Maksimović, za zaštitu i unapređenje životne sredine Zoran Prokić, za privredu Radomir Erić, za unapređenje položaja penzionera u lokalnoj samoupravi Ratko Tomašević, za lokalnu samoupravu Vitomir Nedeljković, za kulturu Miljan Bjeletić i za obrazovanje prof. dr Nedeljko Manojlović.

Uz veliki trud i rad pred nama je jednostavan zadatak, a to je da vratimo Kragujevac  na puteve stare slave i da od njega napravimo pristojno mesto u kome će živeti naša deca, kazao je Nikolić, obrazlažući predloge za članove Gradskog veća. Uz zahvalnost građanima Kragujevca koji su nas podržali na izborima i odbornicima Skupštine grada koji su podržali izbor Gradskog veća u ovom sastavu, Radomir Nikolić je poručio da ih ovo Gradsko veće neće ni razočarati, ni izvereti, i da će učiniti sve da budu ponosni na njih.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radojević stari-novi predsednik opštine Bečej

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2016

U Bečeju, glasovima većine odbornika izabran je predsednik opštine i članovi opštinskog veća. Novom-starom predsedniku opštine Bečej Vuku Radojeviću, poverenje da i naredne četiri godine vodi najveću potisku varoš dalo je, tajnim glasanjem, 28 od 33 prisutna odbornika koji ponovni izbor vidi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.