Radojević stari-novi predsednik opštine Bečej

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojević stari-novi predsednik opštine Bečej

U Bečeju, glasovima većine odbornika izabran je predsednik opštine i članovi opštinskog veća. Novom-starom predsedniku opštine Bečej Vuku Radojeviću, poverenje da i naredne četiri godine vodi najveću potisku varoš dalo je, tajnim glasanjem, 28 od 33 prisutna odbornika koji ponovni izbor vidi kao prednost u odnosu na pre četiri godine.

"Sada u novom mandatu biće daleko bolja situacija u samom startu na novu funkciju. Jer, 2012. godine zatečene su ogromne finansijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << obaveze od oko 220 miliona dinara za čiju sanaciju nam je bilo potrebno gotovo godinu dana kako bismo mogli da krenemo u investicioni ciklus koji traje i dan danas. Sada nam je daleko lakše sa boljom startnom osnovom. Nastavljamo samo već započet investicioni ciklus", poručio je Vuk Radojević.

Jedan od novih članova Veća proslavljeni kajakaš Dejan Terzić, koji je u odeljenju za sport zamenio, kako kaže izuzetno uspešnog, Miomira Jelenića, poručuje da će raditi na omasovljenju sporta u Bečeju.

"Kao što i Evropska unija propagira da se standard građana i život meri u tome koliko dnevno odvajaju na rekreaciju. Svi zajedno ćemo uvideti koliki su naši resursi; Kanal, Tisa, bazeni, tereni i igrališta iz čega ćemo napraviti zdrav i odličan grad Bečej", poručio je Terzić.

Broj od devet članova veća nije se povećan, ali ni smanjen u odnosu na prethodni period. Za zamenika predsednika opštine izabran je Dragan Tošić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.