Izvor: Pančevac-online.com, 26.Jan.2023, 20:45

IZAŠLA SA PUTNOM TORBOM PRE VIŠE OD MESEC DANA I NESTALA Snežana iz Loznice ostavila oproštajno pismo i pasoš! Porodica je traži!

Duže od mesec dana nema ni traga od Snežane Stepanović (51) iz Loznice. Snežana je nestala 7. decembra oko tri sata posle ponoći kad je iz svog stana izašla sa putnom torbom i nestala. – Na sebi je imala teget dužu zimsku jaknu, sive pantalone i crne cipele. Sa sobom je ponela i manju putničku torbu, ali pasoš je […] The post IZAŠLA SA PUTNOM TORBOM PRE VIŠE OD MESEC DANA I NESTALA Snežana iz Loznice ostavila oproštajno pismo i pasoš! Porodica je traži! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.