Izvor: Pančevac-online.com, 03.Maj.2023, 14:05

IMAO JE SPISAK DECE ZA LIKVIDACIJU: Milić pokazao plan učenika Koste K. pre masakra! Privedeni otac i majka dečaka

Veselin Milić, načelnik PU za grad Beograd, pokazao je na konferenciji plan i spisak dece, koji je Kosta K. sam pravio pre nego je počinio stravičan masakr u školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru. Veselin Milić, načelnik PU za grad Beograd, potom se obratio prisutnima. – Smrtno je stradalo 8 učenika, od čega sedam devojčica i […] The post IMAO JE SPISAK DECE ZA LIKVIDACIJU: Milić pokazao plan učenika Koste K. pre masakra! Privedeni otac i majka dečaka appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Napadač (14) iz škole na Vračaru imao spisak dece koju je planirao da ubije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Maj.2023

SRBIJA  – Veselin Milić, načelnik PU za grad Beograd, pokazao je na konferenciji plan i spisak dece, koji je Kosta K. sam pravio pre nego je počinio stravičan masakr u školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru. K. K. je, po svemu sudeći, mesec dana planirao masakr, a posle krvavog pira je sam...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.