Grad Bor radi na unapređenju bezbednosti u saobraćaju

Izvor: Bor030.net, 27.Maj.2022, 12:07

Grad Bor radi na unapređenju bezbednosti u saobraćaju

Na sednici Saveta za bezbednost saobraćaja razmatrani su predlozi Programa za finansiranje unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima za 2022. godinu, kao i Strategije bezbednosti saobraćaja na putevima grada Bora sa Akcionim planom. Strategiju za bezbednost saobraćaja uradio je Auto moto savez Srbije i, prema rečima predsednika Saveta za bezbednost saobraćaja, Danijela Aleksića, ona će biti […] The post Grad Bor radi na unapređenju bezbednosti u saobraćaju appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milikić: U toku faza izbora lokacije za preseljenje sela Krivelj

Izvor: Bor030.net, 27.Maj.2022

Proces preseljenja sela Krivelj jedna je od bitnih odluka koja je usvojana na danešnjem zasedanju Gradskog veća grada Bora. Savet mesne zajednice Krivelj, Grad Bor i Republika Srbija sproveli su niz aktivnosti u procesu preseljenja sela Krivelj i, kako kaže gradonačelnik grada Bora, Aleksandar Milikić,...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.