Gostovanje Antoanete Stefanove i simultanka sa aleksinčankama

Izvor: Aleksinac.net, 03.Dec.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gostovanje Antoanete Stefanove i simultanka sa aleksinčankama

Šahovska prvakinja Antoneta Stefanova odigrala je simultanku sa mladim aleksinačkim šahistkinjama.

Antoaneta Stefanova svetska šampionka u šahu od 2004. do 2006.

Rođena u Sofiji i sa 7 godina postala šampion Sofije. Rođena je 19 aprila 1979 godine. Igrala je za Bugarsku na 5 šahovskih olimpijada, počev os svoje trinaeste godine.

U subotu 28. novembra šahovski savez i grad Niš imali su čast da ugoste Antoanetu u hotelu "My place". >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << Sa 20 devojcica iz niškog regiona Antoaneta je odigrala simultanku. Među tih 20 devojčica našle su se i devojčice šahovskog kluba Lav iz Aleksinca, koje je prijavio nastavnik Nenad Ranđelović.

Anastasija Vojinović, učenica prvog razreda osnovne škole Ljupče Nikolić i Sofija Tasić, učenica četvrtog razreda istoimene škole, imale su priliku da odmere snagu sa Antoanetom i da prisustvuju njenom jednočasovnom izlaganju zasnovano na njenim prvim koracima u šahu do titule najbolje na svetu.

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Gostovanje Antoanete Stefanove i simultanka sa aleksinčankama

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Dec.2015

Šahovska prvakinja Antoneta Stefanova odigrala je simultanku sa mladim aleksinačkim šahistkinjama...Antoaneta Stefanova svetska šampionka u šahu od 2004. do 2006...Rođena u Sofiji i sa 7 godina postala šampion Sofije. Rođena je 19 aprila 1979 godine. Igrala je za Bugarsku na 5 šahovskih olimpijada,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.