Izvor: Pančevac-online.com, 23.Maj.2023, 23:15

ER SRBIJA ORGANIZUJE EVAKUACIONI LET SA SICILIJE: Posle drame nakon erupcije vulkana Etna, naši građani se vraćaju kući!

Državljani Srbije koji su ostali na Siciliji, posle otkazivanja letova JU538 i JU539 u ponedeljak između Katanije i Beograda, vratiće se večeras letom Er Srbije. Očekuje se da će „evakuacioni“ let kojim je planirano da se vrate putnici poleteti iz Katanije večeras u 22.10 časova po lokalnom vremenu. Er Srbija od ranih jutarnjih časova radi […] The post ER SRBIJA ORGANIZUJE EVAKUACIONI LET SA SICILIJE: Posle drame nakon erupcije vulkana Etna, naši građani se vraćaju kući! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Kako nastaju i šta sve mogu da uzrokuju vulkanske erupcije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Maj.2023, 16:42

Građani Srbije koji su ostali na Siciliji zbog erupcije vulkana Etna vraćeni su noćas kući letom Er Srbije. Do evakuacionog leta došlo je zbog aktivnosti vulkana Etna na Siciliji. Vulkan Etna već godinama unazad izbacuje lavu i jedan je od aktivnih vulkana u Evropi, a tokom jučerašnjeg dana,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.