Izvor: OkRadio.rs, 28.Jun.2022, 11:14

Do kraja sedmice do 37 stepeni i tropske noći

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će se do kraja sedmice zadržati veoma toplo vreme, sa jutarnjom temperaturom u većini mesta od 20 do 25 stepeni Celzijusa, što znači da će noći biti tropske. Najviša dnevna temperatura biće od 34 do 37 stepeni, objavio je na sajtu RHMZ.   Na području Bačke, Srema, Beograda i zapadne Srbije na snazi je narandžasti meteo-alarm, koji označava opasno vreme, prenosi Tanjug.   U ostalom delu zemlje uključen je žuti meteo-alarm, što znači da vreme može biti opasno.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CISTERNE U CENTRU BEOGRADA Zbog najavljenih tropskih dana grad preduzima mere

Izvor: Blic, 28.Jun.2022

Tokom predstojećih tropskih dana kada će, prema prognozama meteorologa, jutarnja temperatura u Beogradu biti od 20 do 25 stepeni, a dnevna od 34 do 37 Celzijusa, građanima će na raspolaganju biti cisterne sa pijaćom vodom na nekoliko lokacija u prestonici.

Nastavak na Blic...

NARANDŽASTI METEOALARM U CELOJ SRBIJI! RHMZ IZDAO UPOZORENJE - danas obavezno vodite računa o ovome (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 07:33

Narandžasti meteoalarm koji je na snazi znači da je vreme opasno...U celoj Srbiji danas je na snazi, kako je objavio Republički hidrometeorološki zavod narandžasti meteoalarm. Istovremeno, RHMZ je jutros opet upozorio na visoke temperature, a AMSS poziva vozače na oprez zbog vrućina.  Jutros...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.