Devetočlanoj porodici ponovo uključena struja

Izvor: Pančevac-online.com, 25.Feb.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devetočlanoj porodici ponovo uključena struja

Zahvaljujući humanitarnoj akciji Udruženja Krajišnika, devetočlanoj porodici Ješić sa Strelišta danas je ponovo uključena struja, koja joj je sredinom prošle godine isključena zbog duga od 100.000 dinara. „Elektrovojvodina” je tada ostavila u mraku majku sa osmoro dece, od kojih je dvoje bolesno.

Pored prikupljanja novčanih priloga od naših sugrađana, članovi Udruženja Krajišnika su za Stošiće obezbedili i manju količinu hrane i garderobe.

Ova porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << živi izuzetno teško s obzirom na to da jedno dete ima autizam, a jedno smetnje u razvoju. Njihova samohrana majka Aleksandra Ješić svakog meseca dobija socijalnu pomoć od 20.000 dinara. To nije dovoljno ni za najosnovnije i sreća u nesreći je što pojedine komšije Stošićima dozvoljavaju da priključuju kod njih šporet i jednu sijalicu.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.