Deca vas lepo mole, usporite pored škole

Izvor: 025info.rs, 29.Avg.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca vas lepo mole, usporite pored škole

U ponedeljak, 1. septembra, u 08 sati i 45 minuta, ispred OŠ Dositej Obradović u Somboru, o akciji pojačane kontrole saobraćaja povodom početka školske godine, izjavu će dati oficir Odeljenja saobraćajne policije, Renata Rajčanji.

Takođe, saobraćajni policajci Policijske uprave u Somboru sprovodiće akciju pojačane kontrole saobraćaja u blizini osnovnih i srednjih škola.

Osnovni cilj akcije jeste edukacija dece, učenika osnovnih i srednjih škola, o bezbednom >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << učešću pešaka u saobraćaju. U okiru akcije će biti organizovana i odgovarajuća predavanja u školama na području Zapadnobačkog okruga.

Policijski službenici Policijske uprave u Somboru će svakodnevno, pre i za vreme održavanja, kao i po završetku nastave, u neposrednoj blizini škola i raskrsnica, preduzimati mere iz svoje nadležnosti u nastojanju da obezbede nesmetano odvijanje saobraćaja. Akcenat je stavljen na bezbedno kretanje učenika preko najfrekventnijih saobraćajnica.

Apelujemo na ostale učesnike u saobraćaju da u zonama škola smanje brzinu kretanja, poštuju saobraćajnu signalizaciju i radi bezbednosti najmlađih oprezno upravljaju svojim vozilima u blizini vaspitno-obrazovnih ustanova.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.