NS: Pojačan nadzor u blizini škola

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Pojačan nadzor u blizini škola

Novosadska policija pojačano će kontrolisati okolinu škola u Novom Sadu, kako bi se sprečilo nasilje, rečeno je danas na sastanku predstavnika MUP-a Srbije sa predstavnicima Školske uprave Novi Sad, Južnobačkog i Sremskog okruga, Grada Novog Sada i direktora osnovnih i srednjih škola.

Pored školskih policajaca, angažovanih u pojedinim školama, policija će pojačano patrolirati i na području ostalih škola, na osnovu bezbednosnih procena stanja i potreba u konkretnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slučajevima, navodi se u saopštenju sa sastanka.

Zaključeno je da školske policajce pre svega treba angažovati na sprečavanju nasilja nad učenicima, rasturanja i uživanja narkotika i alkohola.

U tom kontekstu, policija će pojačati i kontrolu ugostiteljskih objekata u blizini škola, kao i takozvanih objekata za zabavu, i obaveštavati nadležne inspekcije radi preduzimanja mera iz njihove nadležnosti, navedeno je u saopštenju.

Dogovoreno je da će policija kontinuirano nadzirati i stanje saobraćajne signalizacije u okolini škola.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Policija će pojačati nadzor u blizini škola

Izvor: Blic, 28.Avg.2014

Novosadska policija pojačano će kontrolisati okolinu škola u Novom Sadu, kako bi se sprečilo nasilje, rečeno je danas na sastanku predstavnika MUP-a Srbije sa predstavnicima Školske uprave Novi Sad, Južnobačkog i Sremskog okruga, Grada Novog Sada i direktora osnovnih i srednjih škola...Pored...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.