Izvor: Pančevac-online.com, 17.Jul.2023, 16:36

TRAGEDIJA U OBRENOVCU: Na čoveka palo drvo dok je sedeo sa prijateljima, usmrtilo ga na mestu

Jedan čovek poginuo je danas na izletištu Zabran kod Obrenovca, kada je na njega palo drvo. Nesrećni muškarac igrao je karte sa prijateljima, kada mu je u jednom trenutku drvo palo pravo na glavu. – Jadan čovek je podlegao povredama na mestu. Prijatelji su pokušali da mu pomognu, sklonili granu sa njega, ali mu nije […] The post TRAGEDIJA U OBRENOVCU: Na čoveka palo drvo dok je sedeo sa prijateljima, usmrtilo ga na mestu appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNA TRAGEDIJA U OBRENOVCU: Drvo palo na čoveka i ubilo ga na mestu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023

Na lice mesta odmah je izašla ekipa Hitne slilužbe Doma zdravlja koja je konstatovala smrt...Kako nezvanično saznajemo, čovek je sedeo sa prijateljima u izletničkoj šumi, kada je na njega palo drvo i udarilo ga u predelu glave...Na licu mesta su pripadnici policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD PUPINOVOG MOSTA U ZEMUNU: Povređeni prevezeni u Urgentni centar

Izvor: Pančevac-online.com, 18.Jul.2023, 09:02

U saobraćajnoj nezgodi u Zemunu troje ljudi je povređeno. Prema nezvaničnim informacijama, oni su sa povredama glave prevezeni u Urgentni centar. Nezgoda se dogodila nadomak Pupinovog mosta u Ulici Cara Dušana. Detalji nezgode još uvek nisu poznati. TRAGEDIJA U OBRENOVCU: Na čoveka palo drvo dok...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.