Izvor: Pančevac-online.com, 19.Jul.2023, 12:44

DRAMA U CRNOJ GORI: Pao turistički avion u ulcinjskom naselju Štoj, povređene dve osobe

Dve osobe povređene su prilikom pada aviona u Crnoj Gori. Avion se srušio u ulcinjskom naselju Štoj oko 11.10 sati. To je Vijestima potvrđeno iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije. Jedna osoba je prema nezvaničnim informacijama zadobila teže, a jedna lakše povrede. Povređeni su pilot i još jedna osoba koja je bila u malom turističkom avionu. Povređeni su transpotovani u bolnicu u […] The post DRAMA U CRNOJ GORI: Pao turistički avion u ulcinjskom naselju Štoj, povređene dve osobe appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao avion u Crnoj Gori

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2023

ULCINJ - Pilot Suad Memić (48) i Fahrudin Hajdarpašić (49) povrijeđeni su prilikom pada turističkog aviona u ulcinjskom naselju Štoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dvije osobe povrijeđene u padu malog aviona u Ulcinju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Jul.2023

Dvije osobe su povrijeđene u padu manjeg aviona u srijedu u Ulcinju, gradu na crnogorskoj granici sa Albanijom. Riječ je o pilotu aviona UTVA i putniku. "Dvije osobe se nalaze u Opštoj bolnici u Baru na ukazivanju ljekarske pomoći", rečeno je Radiju Slobodna Evropa iz crnogorske Uprave policije. U...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.