Izvor: Pančevac-online.com, 10.Apr.2023, 11:15

DEDA RADOVIN IZ DUDOVICE FENOMEN: Napunio je 100 godina, ne jede jagnjetinu i belo pileće meso! Sam sebi napravio sanduk i krst i vozio fiću do svog stotog rođendana (FOTO)

LAZAREVAC – Vitalan i živahan jedan deda iz sela Dudovica kod Lazarevca samo još jednom pokazuje da su godine broj na papiru. Ovog marta zakružio je trocifren broj i oduvao svećice sa brojem 100. Jedan je među retkima koji je u Srbiji doževeo ovu duboku starost, a njegov život činile su lepe i one manje […] The post DEDA RADOVIN IZ DUDOVICE FENOMEN: Napunio je 100 godina, ne jede jagnjetinu i belo pileće meso! Sam sebi napravio sanduk i krst i vozio fiću do svog stotog rođendana (FOTO) appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Ne jede jagnjetinu i belo meso, a napunio 100 godina: Deda Radovin iz Dudovice je fenomen FOTO

Izvor: B92, 10.Apr.2023

Vitalan i živahan jedan deda iz sela Dudovica kod Lazarevca samo još jednom pokazuje da su godine broj na papiru. Ovog marta zakružio je trocifren broj i oduvao svećice sa brojem 100. Jedan je među retkima koji je u Srbiji doživeo ovu duboku starost, a njegov život činile su lepe i one manje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.