Izvor: Pančevac-online.com, 30.Nov.2022, 15:57

DEČAKU NA PLIVAČKOM TAKMIČENJU DALI PA ODUZELI ZLATO! Vukašinu iz Aleksinca skinuli s vrata zlatnu medalju jer nije iz Niša! KRIVI ELEKTRIČARI?!

Učeniku OŠ „Ljupče Nikolić“ iz Aleksinca Vukašinu Stojkoviću, koji je bio najbrži na 50 metara u disciplini kraul na prvenstvu u plivanju u Nišu, dodeljena je pa oduzeta zlatna medalja, što je skandal kakav do sada nije viđen na ovim sportskim takmičenjima. Roditelji učenika kažu da je dečaka veoma potreslo to što je ostao bez […] The post DEČAKU NA PLIVAČKOM TAKMIČENJU DALI PA ODUZELI ZLATO! Vukašinu iz Aleksinca skinuli s vrata zlatnu medalju jer nije iz Niša! KRIVI ELEKTRIČARI?! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

VULE JA ZNAM DA SI TI PRVI I BOLJI! Dečak kome je naknadano uručena zlatna medalja tešio Vukašina iz Aleksinca! Primer koji daje nadu!

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Nov.2022

Vukašinu iz Aleksinca, koji je pobedio u trci na 50 metara kraul stilom na plivačkom takmičenju u Nišu, je oduzeta zlatna medalja koja mu je ranije dodeljena, uz izgovor da je došlo birokratske greške za koju su okrivili elektičare. Organizatori su napravili kardinalnu grešku i time naneli nenadoknadivu...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.