Izvor: Blic, 30.Nov.2022, 15:15

SKANDAL NA PLIVAČKOM TAKMIČENJU U NIŠU Dečaku iz Aleksinca DODELJENA PA ODUZETA ZLATNA MEDALJA, organizator se pravda "birokratskom greškom" (FOTO)

Učeniku IV/1 OŠ "Ljupče Nikolić" iz Aleksinca Vukašinu Stojkoviću, koji je bio najbrži na 50 metara u disciplini kraul na prvenstvu u plivanju u Nišu, dodeljena je pa oduzeta zlatna medalja, što je skandal kakav do sada nije viđen na ovim sportskim takmičenjima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečaku iz Aleksinca oduzeta zlatna medalja iako je ubedljivo pobedio u plivanju

Izvor: Beta, 30.Nov.2022

Učeniku četvrtog razreda Osnovne škole "Ljupče Nikolić" iz Aleksinca Vukašinu Stojkoviću takmičenje u plivanju održano u niškoj hali "Čair" ostaće zauvek u ružnom sećanju jer su mu organizatori takmičenja oduzeli zlatnu medalju samo deset minuta nakon što su mu je dodelili, iako je ubedljivo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.