Izvor: Pančevac-online.com, 09.Okt.2023, 12:46

DAVIO JE RUKOM, PA NANEO SMRTONOSNE UBODE NOŽEM Pokrenut postupak protiv D. D. (64) iz Pančeva zbog ubistva J. S. (77)!

Više javno tužilaštvo u Pančevu je Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D. D. iz Pančeva (64) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, navodi se u saopštenju VJT Pančevo. Okrivljenom se stavlja na teret da je 22.aprila oko 11.30 časova u Pančevu, u kući u Ulici Dragutina Ilkića Birte […] The post DAVIO JE RUKOM, PA NANEO SMRTONOSNE UBODE NOŽEM Pokrenut postupak protiv D. D. (64) iz Pančeva zbog ubistva J. S. (77)! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podignuta optužnica zbog ubistva u Pančevu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Okt.2023

PANČEVO – Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 09.10.2023. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.D. iz Pančeva (rođen 1959. godine) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Okrivljenom se stavlja na teret da je dana 22.04.2023.godine...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.