Izvor: Pančevac-online.com, 11.Maj.2023, 08:36

DANAS PLJUSKOVI I MALO SVEŽIJE Na jugu Banata moguć jak i olujni vetar! Temperatura do 17 stepeni!

U Srbiji danas oblačno s kišom i pljuskovima. Svežije, ujutru od 7 stepeni do, najviše 17 tokom dana. U Beogradu vetrovito, povremeno kiša i pljuskovi. Temperatura do 15 stepeni.  Oblačno i malo svežije, mestimično sa kišom i lokalnim  pljuskovima uz mogućnost grmljavine, izraženijim posle podne i uveče na severu Srbije. Duvaće umeren i jak, na […] The post DANAS PLJUSKOVI I MALO SVEŽIJE Na jugu Banata moguć jak i olujni vetar! Temperatura do 17 stepeni! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

U Srbiji danas oblačno i svežije, mestimično kiša i pljuskovi

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Maj.2023

BEOGRAD – U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti oblačno i svežije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, izraženijim posle podne i uveče na severu Srbije. Duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.