Izvor: Pančevac-online.com, 06.Maj.2023, 11:57

DANAS BI TREBALO SAMO PLAKATI I ĆUTATI Bolni prizori sa sahrana žrtava masakara! Danas se ispraća ono što je draže od očiju

Sahrane 10 žrtava iz dva nezapamćena zločina, koja su se tokom dva dana dogodila u Srbiji biće održane danas. U Beogradu će na večni počinak biti ispraćeno četvoro đaka i čuvar škole koji su nastradali u krvavom piru u OŠ „Vladislav Ribnikar“, a koje je ubio dečak (13), takođe učenik te škole. U Malom Orašju […] The post DANAS BI TREBALO SAMO PLAKATI I ĆUTATI Bolni prizori sa sahrana žrtava masakara! Danas se ispraća ono što je draže od očiju appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.