U stanju PRIPRAVNOSTI na NOVOM GROBLJU - Oni u tišini prate tužnu povorku

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 13:32

U stanju PRIPRAVNOSTI na NOVOM GROBLJU - Oni u tišini prate tužnu povorku

Potresne scene!

Sahrane 10 žrtava iz dva masakra koji su se tokom dva dana dogodili u Srbiji biće održane danas. U Beogradu će na večni počinak biti ispraćeno četvoro đaka i čuvar škole koje je u krvavom pohodu u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio dečak Kosta Kecmanović (13), dok će u Malom Orašju biti sahranjena petorica drugova koje je masakru kod Mladenovca ubio Uroš Blažić (21).

Nepregledne kolone dece i odraslih obučenih u crno, odaju veoma bolnu sliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije koja danas žali za izgubljenim životima mladih.

Podsećamo da je na centralnom groblju u toku sahrane E.K. pozllilo je jednom detetu, a vozilo Hitne pomoći odmah je odvelo dete. 

Zbog povećanog stresa i ozbiljnosti situacije službe angažovane su službe za ukazivanje medicinske pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJTUŽNIJA SLIKA SRBIJE: Pet slomljenih porodica stoji pored pet kovčega u Malom Orašju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023

Uplakana dečja lica kroz suze prepričavaju jedni drugima koliko je teško poverovati da ljudski um može da uradi...Malo Orašje na večni počinak ispraća  petoro nastradale dece  koje je u krvavom pohodu u četvrtak monstruozno ubio Uroš Božić (21) na igralištu nedaleko od centra sela. Opelo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sahranjeno pet žrtava masakra kod Mladenovca

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2023

MLADENOVAC - Pet mladića koje je u svom krvavom piru u selima kod Mladenovca ubio Uroš B. (21) je sahranjeno danas.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.