JECAJI RODITELJA ODZVANJAJU GROBLJEM: Najpotresnije slike sa Novog groblja - cela Srbija se oprašta od nedužno nastradale devojčice (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 16:08

JECAJI RODITELJA ODZVANJAJU GROBLJEM: Najpotresnije slike sa Novog groblja - cela Srbija se oprašta od nedužno nastradale devojčice (FOTO)

Rođaci i prijatelji nastradale devojčice pristižu i izjavlju saučešće.

Kosta Kecmanović (13), učenik Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu ubio je u sredu osmoro dece i radnika obezbeđenja te škole, a povredio još šest đaka i nastavnicu.

Na Novom groblju u Beogradu u toku je sahrana učenice OŠ Vladislav Ribnikar koju je u krvavom piru ubio dečak ubica Kosta Kecmanović.

Objavljena je umrlica nevino nastradale devojčice na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piše "Najdraža naša, spavaj sa anđelima".

Opelo služi episkop Ilarion. Iz kapele se čuju jecaji neutešnih roditelja.

Na sahranu su došli i devojčicini drugovi sa ružom u rukama, što se može videti na fotografiji koju je zabeležila naša reporterka.

Među okupljenima je i Anu Stanić, čiji sin ide u osnovnu školu u kojoj se dogodio masakr.

Sve o sahranama tragično nastradalih u Beogradu i Mladenovcu čitajte u našem BLOGU.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZAŠTO BI ODLIKAŠI ZADIRKIVALI ODLIKAŠA?" Stručnjaci iznose TRI SITNA DETALJA koja govore o tome u kakvom je zaista odnosu ubica Kosta bio sa ostalom decom

Izvor: Blic, 07.Maj.2023, 08:08

U moru informacija o dečaku koji je u sredu u beogradskoj OŠ „Vladislav Ribnikar“ usmrtio osmoro đaka i školskog čuvara, izostala je jedna – šta je urađeno kada je on premešten u drugo odeljenje i da li se sa njim razgovaralo. Da li je tu prihvaćen, a očito je da nije bio.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.