Izvor: 025info.rs, 24.Mar.2020, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri osobe lišene slobode zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru dana 23. marta lišili su slobode četiri osobe  zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Prilikom kontrole, policija ih nije  pronašla na kućnoj adresi. Grad Sombor i MUP Sombor i dalje apeluju  na građane da poštuju odluke Vlade Republike Srbije i da zbog sebe i drugih ostanu kod kuće.

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivične prijave nelegalnim taksistima u Kragujevcu

Izvor: B92, 25.Mar.2020, 09:26

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu podneli su krivične prijave protiv dvojice muškaraca starosti 48 i 63 godine iz Kragujevca...Oni se sumnjiče da su nelegalno pružali taksi usluge, bez odgovarajuće dozvole nadležnih organa, i naplaćivali prevoz po ceni autobuske karte...Terete...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.