Izvor: Pančevac-online.com, 22.Apr.2023, 21:58

BILA JE DOBRA ŽENA, IMALA JE TRI ĆERKE I UNUČAD Detalji zločina u Margiti: Ubio komšinicu jer je trebalo da dobije više stanova od njega

Dušan D. (64) nožem je usmrtio danas S.J. (77) u Pančevu navodno zbog svađe oko stanova. Komšinica ubijene žene rekla je da je Dušan danas upao u kuću kod S. J. i posvađao se sa njom oko stanova koje je ona trebala da dobije od investitora iz Beograda, piše Informer. – On je iskoristio priliku […] The post BILA JE DOBRA ŽENA, IMALA JE TRI ĆERKE I UNUČAD Detalji zločina u Margiti: Ubio komšinicu jer je trebalo da dobije više stanova od njega appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.