Izvor: Luftika.rs, 22.Apr.2023, 19:02

Muškarac nasmrt izbo komšinicu u Pančevu

U pančevačkom naselju Margita dogodilo se ubistvo. Kako saznaje Blic, komšija je ubio komšinicu. D.D. (64) nožem je usmrtio S.J. (77) zbog komšijskih nesuglasica.
Osumnjičeni je uhapšen odmah nakon izvršenja zločina i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.
O zločinu se oglasilo i Više javno tuzilaštvo u Pančevu.
– U kući u Ulice Dragutine Ilkića Birte pronađeno je telo J.S. iz Pančeva. Lice D.D. iz Pančeva je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << krivično delo ubistvo tako što je istog dana u prepodnevnim časovima lišio života pokojnu J.S. upotrebom noža.
Po nalogu ovog tužilaštva određeno je zadržavanje prema D.D. u trajanju do 48 časova, u kojem roku će biti sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Pančevu. Dežurna zamenica javnog tužioca je izašla na mesto događaja radi obavljanja uviđaja, naredila je sudsko-medicinsku obdukciju tela i preduzela je druge radnje radi prikupljanja dokaza, navode iz Tužilaštva.
Izvor: Blic
Žena izbola supruga u Novom Sadu sat vremena nakon što im je sin počinio samoubistvo

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nožem ubio komšinicu u Pančevu

Izvor: Radio 021, 22.Apr.2023

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu određeno je zadržavanje D.D. (64) zbog sumnje da je danas u tom gradu ubio svoju komšinicu J.S. (77).

Nastavak na Radio 021...

BILA JE DOBRA ŽENA, IMALA JE TRI ĆERKE I UNUČAD Detalji zločina u Margiti: Ubio komšinicu jer je trebalo da dobije više stanova od njega

Izvor: Pančevac-online.com, 22.Apr.2023

Dušan D. (64) nožem je usmrtio danas S.J. (77) u Pančevu navodno zbog svađe oko stanova. Komšinica ubijene žene rekla je da je Dušan danas upao u kuću kod S. J. i posvađao se sa njom oko stanova koje je ona trebala da dobije od investitora iz Beograda, piše Informer. – On je iskoristio priliku...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.