Izvor: Kolektiv.co.rs, 29.Maj.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apsolventima Tehničkog fakulteta u Boru uručeni ugovori o stručnoj praksi

Ugovore sa Serbia Zijin Bor Copper potpisalo 38 studenata završne godine 波尔技术学院大四学生签署实习合同 总共38位大学生跟塞尔维亚紫金波尔铜业签合同 Hunag Zhaoyu: Kompanija može da obezbedi odličnu platformu za razvoj izvrsnim stručnim kadrovima i talentovanim studentima iz oblasti menadžmenta, ali je potrebno da oni, u saradnji sa kineskim menadžmentom, kroz obavljanje svih uobičajenih radnih zadataka, steknu osnovna iskustva i znanja. Samo oni … Članak Apsolventima Tehničkog fakulteta u Boru uručeni ugovori o stručnoj praksi se pojavljuje prvo na Kolektiv.

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi rezultati "Ziđina" u Boru, veća proizvodnja i nova zapošljavanja

Izvor: RTS, 29.Maj.2019

Kompanija "Ziđin" je potvrdio - u prvom tromesečju gubitke RTB-a pretvorili su u profit. Kineski vlasnik je zadržao pet hiljada zaposlenih, a već prima i nove. U aprilu stalni posao dobilo je 50 ljudi, a danas su potpisali ugovore sa još 38 studenata završnih godina Tehničkog fakulteta...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.